©2019 Het Feest Van Joop 

Lange Leidsedwarsstraat 39
1017 NG ​Amsterdam

  • Instagram - White Circle

Verhuur

Gelegen aan de Lange Leidsedwarsstraat 39 in het centrum van Amsterdam en met een capaciteit van 200 bezoekers is Het Feest van Joop een uitmuntende locatie voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en op nog geen 5 minuten loopafstand vindt u de dichtstbijzijnde parkeergarage nabij Holland Casino. 


Het Feest van Joop is ruim en open ingericht en is zeer geschikt  voor de meest uiteenlopende evenementen. De ruimte/zaal heeft haar eigen voorzieningen als licht, geluid, garderobe, sanitair en bar.


Een ervaren en talentvol team van medewerkers heeft daarnaast alle kennis en ervaring in huis om er een zeer gezellig feest van te maken. Betalingen: 'Op rekening' of 'bar afkoop' zijn allemaal mogelijke opties. Als het gaat om het realiseren van uw wensen kunnen wij een beroep doen op ons brede netwerk van musici, dj’s en artiesten, vormgevers en diverse communicatie kanalen.

Extra interieur voorzieningen zoals bijvoorbeeld staan-tafels, cadeau tafel en/of zit-voorzieningen voor mindervalide zijn op aanvraag te realiseren. 

Wij kunnen, als professionele feestbouwers, een boel voor elkaar krijgen. Laat het ons weten en neem contact met ons op.